Go to Top

Geluids onstersteuning

Voor diverse artiesten verzorgen wij de geluids ondersteuning. Of het nu gaat om een zanger/zangeres of een complete band.. bij RJ Entertainment bent u aan het juiste adres.

Klik hier voor meer info

DJ's

Onze DJ's behoren tot de top van ons land. Maar uiteraard kunnen wij u ook voorzien van bekende DJ's. Van Tiësto tot Armin van Buuren.

Klik hier voor meer info

Bruiloften

Ook voor uw bruiloft kunt u bij ons terecht.

Klik hier voor meer info

Extreme school tour

RJ Entertainment is exclusief leverancier van de Extreme school tour. Dit spetterende evenement bestaat in verschillende configuraties en is uit te breiden met bekende DJ's

Klik hier voor meer info

Productie op maat

RJ Entertainment is een ervaren partner voor uw productie op maat. Ontzorgen is voor ons een sleutelwoord.

Klik hier voor meer info

Artiesten

Wij kunnen ook voor u diverse artiesten boeken. Of het gaat om een DJ met een saxofonist of een zanger of een band. RJ Entertainment is bekend met de weg in artiesten land

Klik hier voor meer info

Horeca en Decoratie

Of u nu op zoek bent naar Horeca invulling of naar passende aankleding voor uw feest of gelegenheid. Kunnen wij u voorzien van advies op maat.

Klik hier voor meer info

Verjaardagen en feesten

Voor uw verjaardagen of andere aangelegenheden kunnen wij uw ontzorgen. Of het nu groot of klein is RJ Entertainment heeft van alles voor een klein of groot budget.

Klik hier voor meer info

KEVIN BAKKER!!!!

Kevin Bakker de feestzanger van Nederland!! Nu exclusief te boeken bij RJ entertainment.

Klik hier voor meer info

Productie op maat

Evenementen productie

RJ Entertainment verzorgt voor evenementen de productie. Wij hebben een jarenlange ervaring om voor diverse evenementen de productie te organiseren op het gebied van licht en geluid. Bij de evenementen en de productie verzorgen wij alles op het gebied van licht- en geluidsproducties vanaf het initiatief tot en met de uitvoering.

Evenementen productie van een hoogwaardige kwaliteit

RJ Entertainment staat bij de evenementen productie vanaf de eerste kennismaking voor haar klanten klaar. Onze technici luisteren altijd heel goed naar de wensen van de klant. Hierdoor kunnen zij dan ook voor allerlei soorten evenementen een productie op maat verzorgen. Zo adviseren zij u bij de keuze van licht- en geluidsapparatuur. Hierdoor kunt u dus de juiste keuze maken en wordt uw evenement gegarandeerd een succes. Wanneer u ons voor evenementen en de productie hiervan inschakelt, dan leveren wij hierbij een hoogwaardige kwaliteit en service. Alles wordt dan tot in de puntjes geregeld. U hoeft zich dan dus geen zorgen te maken over het geluid en het licht. Zo kunt u zich richten op andere belangrijkere zaken.