Go to Top

Geluids onstersteuning

Voor diverse artiesten verzorgen wij de geluids ondersteuning. Of het nu gaat om een zanger/zangeres of een complete band.. bij RJ Entertainment bent u aan het juiste adres.

Klik hier voor meer info

DJ's

Onze DJ's behoren tot de top van ons land. Maar uiteraard kunnen wij u ook voorzien van bekende DJ's. Van Tiësto tot Armin van Buuren.

Klik hier voor meer info

Bruiloften

Ook voor uw bruiloft kunt u bij ons terecht.

Klik hier voor meer info

Extreme school tour

RJ Entertainment is exclusief leverancier van de Extreme school tour. Dit spetterende evenement bestaat in verschillende configuraties en is uit te breiden met bekende DJ's

Klik hier voor meer info

Productie op maat

RJ Entertainment is een ervaren partner voor uw productie op maat. Ontzorgen is voor ons een sleutelwoord.

Klik hier voor meer info

Artiesten

Wij kunnen ook voor u diverse artiesten boeken. Of het gaat om een DJ met een saxofonist of een zanger of een band. RJ Entertainment is bekend met de weg in artiesten land

Klik hier voor meer info

Horeca en Decoratie

Of u nu op zoek bent naar Horeca invulling of naar passende aankleding voor uw feest of gelegenheid. Kunnen wij u voorzien van advies op maat.

Klik hier voor meer info

Verjaardagen en feesten

Voor uw verjaardagen of andere aangelegenheden kunnen wij uw ontzorgen. Of het nu groot of klein is RJ Entertainment heeft van alles voor een klein of groot budget.

Klik hier voor meer info

KEVIN BAKKER!!!!

Kevin Bakker de feestzanger van Nederland!! Nu exclusief te boeken bij RJ entertainment.

Klik hier voor meer info

Kinder entertainment

DISCO 4 KIDS

Disco 4 Kids is de kinderdisco bij uitstek! Een kinderdisco op maat voor alle kids van nu. De show wordt geleverd met een computergestuurde lichtshow en geluid. Supergaaf dus!

Onze Disco 4 Kids presentator weet de kinderen op de juiste manier te bespelen met zijn muziek en zijn opzwepende praatjes. De Disco 4 Kids kan op ieder groot of klein evenement ingezet worden. Uiteraard is deze show uitermate geschikt voor alle kinderfeesten, spetterende basisschool-  en bedrijfsfeesten voor de kids van NU!

Disco 4 Kids is te boeken als :
- The Show. Dit is een 1 uur durend programma
- The Disco. Dit is  een 3 uur durend disco spektakel afgewisseld met 3 showblokken van 20 minuten.