Go to Top

Geluids onstersteuning

Voor diverse artiesten verzorgen wij de geluids ondersteuning. Of het nu gaat om een zanger/zangeres of een complete band.. bij RJ Entertainment bent u aan het juiste adres.

Klik hier voor meer info

DJ's

Onze DJ's behoren tot de top van ons land. Maar uiteraard kunnen wij u ook voorzien van bekende DJ's. Van Tiësto tot Armin van Buuren.

Klik hier voor meer info

Bruiloften

Ook voor uw bruiloft kunt u bij ons terecht.

Klik hier voor meer info

Extreme school tour

RJ Entertainment is exclusief leverancier van de Extreme school tour. Dit spetterende evenement bestaat in verschillende configuraties en is uit te breiden met bekende DJ's

Klik hier voor meer info

Productie op maat

RJ Entertainment is een ervaren partner voor uw productie op maat. Ontzorgen is voor ons een sleutelwoord.

Klik hier voor meer info

Artiesten

Wij kunnen ook voor u diverse artiesten boeken. Of het gaat om een DJ met een saxofonist of een zanger of een band. RJ Entertainment is bekend met de weg in artiesten land

Klik hier voor meer info

Horeca en Decoratie

Of u nu op zoek bent naar Horeca invulling of naar passende aankleding voor uw feest of gelegenheid. Kunnen wij u voorzien van advies op maat.

Klik hier voor meer info

Verjaardagen en feesten

Voor uw verjaardagen of andere aangelegenheden kunnen wij uw ontzorgen. Of het nu groot of klein is RJ Entertainment heeft van alles voor een klein of groot budget.

Klik hier voor meer info

KEVIN BAKKER!!!!

Kevin Bakker de feestzanger van Nederland!! Nu exclusief te boeken bij RJ entertainment.

Klik hier voor meer info

Entertainment

Entertainment is een vak apart.

Locatie en gelegenheid spelen hierbij een grote rol bij de keuze van de acts. Door de diversiteit van kwaliteiten in ons eigen beheer weten wij als geen ander wat entertainment inhoudt….

Wij hebben de mogelijkheid om alle zorgen van u op ons te nemen voor elk evenement en/of optreden. Door het produceren van een aantal diverse producties op jaarbasis kunnen  wij ons  specialiseren in het bieden van allround entertainment.

klik hier als u een bekende artiest wil boeken.

Hieronder vindt u een voorbeeld van een productie in eigen beheer:

-THE X-TREME SCHOOL TOUR

Deze productie is een rondreizend concept, dat op maat gemaakt is voor schoolfeesten.

Dit concept wordt geproduceerd naar de wensen van een school, zodat het schoolfeest de invulling krijgt zoals de school dit graag wilt met toch de ondersteuning van een partner in het organiseren van dit evenement. Door een diversiteit van entertainment in eigen beheer en een bijzonder groot netwerk in het boeken van artiesten kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Wij denken graag met u mee en geen idee is onmogelijk