Go to Top

Geluids onstersteuning

Voor diverse artiesten verzorgen wij de geluids ondersteuning. Of het nu gaat om een zanger/zangeres of een complete band.. bij RJ Entertainment bent u aan het juiste adres.

Klik hier voor meer info

DJ's

Onze DJ's behoren tot de top van ons land. Maar uiteraard kunnen wij u ook voorzien van bekende DJ's. Van Tiësto tot Armin van Buuren.

Klik hier voor meer info

Bruiloften

Ook voor uw bruiloft kunt u bij ons terecht.

Klik hier voor meer info

Extreme school tour

RJ Entertainment is exclusief leverancier van de Extreme school tour. Dit spetterende evenement bestaat in verschillende configuraties en is uit te breiden met bekende DJ's

Klik hier voor meer info

Productie op maat

RJ Entertainment is een ervaren partner voor uw productie op maat. Ontzorgen is voor ons een sleutelwoord.

Klik hier voor meer info

Artiesten

Wij kunnen ook voor u diverse artiesten boeken. Of het gaat om een DJ met een saxofonist of een zanger of een band. RJ Entertainment is bekend met de weg in artiesten land

Klik hier voor meer info

Horeca en Decoratie

Of u nu op zoek bent naar Horeca invulling of naar passende aankleding voor uw feest of gelegenheid. Kunnen wij u voorzien van advies op maat.

Klik hier voor meer info

Verjaardagen en feesten

Voor uw verjaardagen of andere aangelegenheden kunnen wij uw ontzorgen. Of het nu groot of klein is RJ Entertainment heeft van alles voor een klein of groot budget.

Klik hier voor meer info

KEVIN BAKKER!!!!

Kevin Bakker de feestzanger van Nederland!! Nu exclusief te boeken bij RJ entertainment.

Klik hier voor meer info

Drive in shows

Of je nou jarig bent, gaat trouwen of een bedrijfsfeestje organiseert: wij bieden drive-in shows op maat.

Door onze ervaring in het uitbouwen van diverse drive in shows door de jaren heen kunnen wij continue kwaliteit leveren voor welke gelegenheid dan ook.
Onze drive in shows worden standaard geleverd met een allround DJ die zich perfect weet in te spelen op de wensen van het publiek, zij draaien muziek van a tot z.

Drive in shows zijn bij ons in veel verschillende varianten te boeken, waaronder:

- Bruiloften
Heeft u trouwplannen en wilt u deze onvergetelijke dag aanvullen met een knallend feest en
zoekt u de partner die met u mee denkt en een rugtas vol ervaring heeft? Dan staan wij graag open voor al uw ideeën. Bij ons staan de wensen van de klant in het midden, wij weten voor ieder budget kwaliteit te leveren. Elk evenement verdient dezelfde aandacht groot of klein !

- Bedrijfsfeesten
Heeft u het idee om het personeel eens in het zonnetje te zetten, of gewoon een ontzettend gaaf bedrijfsfeest te organiseren. Is het van belang hoe dit gepresenteerd wordt en hoe het bedrijf hierin naar voren komt. Bedrijfsfeesten werken overigens ook erg positief voor de sfeer onder het personeel, zij ontmoeten elkaar op een andere manier als op de werkvloer.
Onderschat het organiseren van een goed bedrijfsfeest niet, Wij komen graag bij u langs en brengen uw wensen in kaart!

- Verjaardagen
Een verjaardag, is zeker een reden voor een feestje. Wat zeggen wij… EEN GOED FEESTJE!
Ongeacht de leeftijd is er voor elke doelgroep een passende mogelijkheid. Voor een kinderverjaardag een springkussen of een luxe barbeque met palmbomen en overige decoratie. RJ Entertainment heeft al vele verjaardagsfeesten en stijlen mogen realiseren en weet daardoor zeker van uw gelegenheid een onvergetelijk feest te maken.

- Verenigingsfeesten
Door onze ervaring in het bieden van diversiteit op , hockey-, voetbalfeesten en grote sporttoernooien weten wij als geen ander dat elke gelegenheid een bijzondere aandacht verdient.
De All Round DJ’s weten ontzettend goed op het publiek in te spelen en zoeken continue interactie met het publiek, zodat jong en oud het altijd naar hun zin heeft. Ieder op zijn eigen manier.

- Drive-in shows i.c.m. Live Entertainment
De drive-in show is een sterk staand concept bij ons. Wilt u hier een toevoeging bij van een live act dan zijn er diverse mogelijkheden waaronder:

Saxofonist
Percussionist
Zanger/Zangeres
Danseres
Live Band

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.